tisdag 1 mars 2016

Så här säger läsare om BARA VARA


Några väl utvalda personer har redan fått läsa boken "Bara vara!"
Så här säger de:

Vad fin boken är. Härligt med de olika uppslagen som man kan se från två håll. Nu ska jag luta mig tillbaks och bara njuta. När jag bara snabbt bläddrade igenom fastnade jag direkt för den lilla rödhaken. Sååå underbart!! Så fint med övningarna in emellan! Är så glad för din fina bok. Ska ge en bok till en kompis som jag tror kommer att uppskatta en jättemycket! Så tack än en gång!

(Lotta från Lysekil som köpte 3 böcker)Lotta köpte boken osedd och beställde faktiskt av mig innan jag skrivit boken till och med. Så kul. 

Även Ola Schenström ville ha ett eget exemplar. Han är läkare och grundare till Mindfulnesscenter och är den som utbildade mig till mindfulnessintruktör. 

Som kurslitteratur rekommenderar jag "Mindfulness i vardagen" av Ola Schenström. Den använder vi när jag har kurser och träffar. 
"Bara vara!" fungerar som ett fint komplement och inspiration. 


Tack Lena, "Bara vara" kom igår. Fina lugna vackra bilder och ord och stycken att reflektera över. En sida per dag som "påminnare" att vara mindful. Grattis! Och lycka till på alla sätt med "Bara vara" och mindfulness i övrigt.

(Ola Schenström, läkare och författare till Mindfulness i vardagen)Ja, det är just så jag har tänkt att man ska använda boken. Man tar fram en sida man känner för och låter den stå framme så man ser den ex. på arbetsplatsen eller i köket eller på nattduksbordet.


Inga pekpinnar och krav.
Bara inspiration.

Här finns också korta,enkla övningar man kan pröva på att göra. 
För mig är naturen en inspirationskälla. 
Ta gärna med dig en övning att göra på ett ställe där DU trivs. 


Än så länge finns boken endast hemma hos mig.
Är du intresserad?
Kontakta mig gärna :)

Boken är tryckt i liten begränsad upplaga.
Alla sidor i färg.
En bok kostar 147 kr.
Köper du två betalar du endast 130 kr per bok. 

Glada vårhälsningar,
Lena

(lena.holmander "snabel a" telia.com)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar